Om Lovisa Mörner

På min blogg kommer du att få följa med på min resa där jag försöker hitta de bästa vin-och-matkombinationerna. Till vardags, till fest, på restaurang, på resor, vinmässor – mitt liv helt enkelt!
Jag vet inte om du någon gång tagit fram en dyr flaska vin till middagen för att sedan upptäcka att den inte alls funkade till maten? Eller om du varit på restaurang och blivit serverad något du inte alls kände var ett bra val, men inte kunnat skicka tillbaka flaskan? Det har iallafall hänt mig alltför många gånger. Jag har alltid haft ett brinnande intresse för vin; familj och vänner har ofta blivit irriterande när jag har velat välja viner alltför noggrant (och kanske alltför dyrt). Jag har konstant letat efter bättre vinval till min mat. 
 
En dag gjorde jag något åt det. Jag sade upp mig, startade Hungry Wines och bestämde mig för att bli Sommelier. Jag ville bli riktigt kunnig själv och samtidigt skapa ett varumärke och ett sortiment viner som skulle hjälpa vindrickare (som har intresset men inte alltid tiden och kunnandet), att optimalt para ihop deras mat med vin. Ett varumärke som skulle vara enkelt, ärligt, och endast inkludera viner jag själv skulle vilja dricka. 
I mitt jobb erbjuder jag även vinprovningar till privatpersoner och företag, tveka inte att kontakta mig för ett skräddarsytt erbjudande.
Min blogg kommer inte kunna undgå att beröra dessa hungriga viner som är min vardag, men så mycket mer. Följ med!